1-op-1 Coaching

Tegenwoordig leven we in een wereld waarin we continu worden blootgesteld aan informatie. De keuzemogelijkheden zijn enorm en er wordt veel van ons verwacht. Dat geeft druk en het voelt alsof je het contact met jezelf en elkaar verliest. Vaak sta je niet stil bij alle verschillende situaties waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven. Weet je soms niet hoe je verder moet? Heb je last van angst, depressie, stress, verdriet? Ik help jou tijdens 1-op-1 coaching inzichten te geven in jezelf of situaties, trauma’s te verwerken en het leren voelen en herkennen van jouw emoties. 

Emotiemanagement
Onze emoties kunnen ons flink in de weg zitten en daarom schakelen we ze vaak maar al te graag uit. Emoties bepalen hoe we naar de wereld om ons heen kijken, hoe we met elkaar omgaan en hoe we zelf handelen. Emoties hebben enorm veel invloed en kunnen je daarom makkelijk manipuleren. De (onbewuste) stress die voortdurende angst, verdriet, schuldgevoelens of het niet goed genoeg voelen, met zich meebrengen kan mensen uitputten en zelfs ziek maken. Er zijn heel veel manieren om handiger met emoties om te gaan. De belangrijkste les is: leer het gevoel, de emotie of de spanning te benoemen en daar iets mee te doen.

Emotiemanagement helpt je beter omgaan met anderen en je zult merken hoe makkelijk je verschil kunt maken. Dat proces begint bij jezelf: bij wie jij bent, bij jouw eigen emoties en hoe je met die emoties omgaat.

‘Ken uzelve’
              – Tempel in Delphi

Mijn coaching is een mix van coaching, training, advies, energetisch werk en persoonlijke aandacht omdat ik streef naar een optimaal leereffect voor echte transformatie. Deze combinatie biedt de perfecte basis om (emotionele) problemen effectief aan te pakken. Bij emotiemanagement maak ik gebruik van energetische en mentale technieken om emoties op te sporen en te neutraliseren, zoals Emotional Freedom Techniques (EFT), Rapid Eye Techniques (RET) en Tapas Acupressure Technique (TAT). 

Energetische therapie
Iedereen heeft een energieveld rondom het fysieke lichaam (de aura) en energiecentra in het lichaam (chakra’s). Door invloeden van buitenaf kun je uit balans raken, met als gevolg disharmonie en (uiteindelijk) ziekte. Het doel van energetische therapie is om blokkades en disharmonie op te sporen, te analyseren en te behandelen. Een energetische behandeling of healing is in te zetten bij iedere vorm van disbalans en pijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Uiteraard is Aura & Chakra Healing niet bedoeld als vervanging van behandeling door een huisarts of specialist. 

Wil je leren hoe je op een positieve manier, heel bewust en doeltreffend, keuzes kunt maken die bij jou en je omgeving passen? En bovenal keuzes die jou en je omgeving goede resultaten opleveren? Neem contact op om de mogelijkheden van 1-op-1 coaching te bespreken. 

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.