1op1 coaching

We willen allemaal een gelukkig, gezond en succesvol leven. Daarvoor moeten we in balans zijn, in onze kracht staan en helder hebben waar we mee bezig zijn.
Zonder dromen zou er geen ‘toekomst’ zijn, maar zouden we alleen herhalen wat er in het ‘verleden’ is gebeurd.

Het belangrijkste is dat jij het lef en de daadkracht hebt, om jouw dromen en doelen waar te maken en te behalen. Dat moment dat een persoon zijn droom waar maakt en/of zijn doelen behaald, dat is wat mij echt gelukkig maakt!

Ben eens eerlijk…

Dagdroom jij nog wel eens?

En dan bedoel ik niet van die gecontroleerde dromen over eindelijk op de bank ploffen of dat bad nemen als je to-do list voor vandaag klaar is, maar heerlijk ongelimiteerd, schaamteloos en groot dromen zoals een kind kan. Dagdromen waarin jij alles kan en alles mogelijk is, zonder bezig te zijn met de ander, zonder aan de eisen en verlangens van de ander te willen voldoen, zonder jezelf te beperken in je kunnen of zijn, zonder dat kwetterende stemmetje in je hoofd dat jij dat toch niet……..

Zo’n heerlijke droom waarin het gaat om JOU, wat JIJ wilt!

Sluit je ogen en probeer het eens.. Lukt het? Of heb jij tijdens je reis naar het volwassen worden je dromen opgesloten en ben je ze kwijt?

Waarom zou je mijn hulp nodig hebben?

Je bent gewend om alles en iedereen maar op je prioriteitenlijst voorrang te geven en zet je zelf altijd… ja, waar eigenlijk? Misschien ben je wel opgevoed met de mededeling dat het egoïstisch is om voor jezelf te kiezen. Of ben je in de ban van de zorg en kosten voor huis en gezin? En dan je baan… ook nog zoiets…

Je bent door alles geestelijk moe en dit is de belangrijkste oorzaak van een laag (fysiek) energie niveau, wat leidt tot angst en twijfel, emotionele schommelingen en vaak ook fysieke klachten.

Als sparringpartner begeleid ik jou om de beste versie van jezelf te worden en het maximale uit dit leven te halen. Door jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn te stretchen, kunnen we belemmerende denkpatronen doorbreken en bied ik jou de inzichten waarmee doelgericht resultaten worden behaald en waarmee dromen werkelijkheid kunnen worden.

Dit is jouw leven. Echt alles is mogelijk.

Tijdens jouw droomreis:

N
Maken we de balans op van jouw leven waar je nu staat.
N
Gaan we samen ontdekken waarom jij denkt zoals je nu denkt.
N
Krijg jij een helder beeld van welke dingen jij in je leven wilt veranderen die je tot nu toe beperkten.
N
Krijg jij focus en gaat alleen voor wat er voor jou écht toe doet.
N
Geef ik jou de tips en tools hoe jij actie neemt om je droomleven te gaan leven.
N
Leer jij jouw eigen unieke waarde kennen en durft daar voluit voor te gaan.
N
Zet jij een grote stap voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling.
N
Leer jezelf kennen op een manier die je niet voor mogelijk hield.

Waarop wacht jij nog?

Je bent eigenlijk nog niet klaar voor verandering.
Of misschien wel tot je juist een partner ontmoet.
Wachten tot je kind(eren) het huis uit zijn?
Dat anderen het voor je gaan doen? Sorry, maar dan haal ik je direct uit de droom, een ander gaat het niet voor jou doen. Ik ook niet!
Dat andere zaken nog steeds voorrang hebben boven je eigen geluk? Je weet dat je je daar steeds ongelukkiger en wanhopiger en angstiger door zult gaan voelen.
Tot je de staatsloterij wint om de financiële middelen te hebben om je droom waar te maken? Elke ontwikkeling, persoonlijk of zakelijk vraagt om een investering. Als je echt die drang hebt om de verandering aan te gaan ben je creatief en zorg je dat het gebeurt.
Dat Maastricht eigenlijk wel heel erg ver weg is? Tsja, dat zou een argument kunnen zijn. Zelf vind ik afstand maar relatief. Mijn eigen coach zit in Moordrecht. Bovendien: juist in Maastricht ontdek je “Joie de vivre”.

Wanneer zijn mijn trainingen voor jou een must?

N
Je wilt nu “concreet” weten welke stappen JIJ moet zetten om verder te komen en welke patronen JIJ moet doorbreken.
N
Als je bereid bent om op te staan en jezelf serieus te nemen. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Jouw mooiste leven is dat waard!
N
Je bent het zat je die speelbal in de flipperkast te voelen en bent serieus dat de verandering in je leven NU gaat gebeuren. Je bent het in cirkeltjes lopen beu en wilt nu echt met een expert aan de slag om de veranderingen in te zetten.
N
Je realiseert je dat het ook noodzakelijk is om je persoonlijk verder te ontwikkelen en bent er eigenlijk ook van overtuigd dat je het waard bent!

Straal uit wie je bent – 1op1 coaching

Allereerst vergen mijn programma’s een investering in tijd. Het resultaat zal afhangen van jouw volhardende toewijding een grandioos en gelukkig leven te willen gaan leiden. Tussen de sessies door zul je met je inzichten en huiswerk aan de slag gaan.
De investering in jouw droomleven

Het individuele programma bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur. Alles is exact op jou afgestemd waardoor we het tempo er in kunnen houden en jij er sneller doorheen gaat.

De financiële investering in de start naar jouw droomleven bedraagt: € 1.095,- exclusief BTW. Dit bedrag is ook in 3 termijnen van € 380,- exclusief BTW te voldoen.

Heb je nog vragen? Dan nodig ik jou van harte uit voor een gratis een op een sessie van 20 minuten via skype.

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.