Groepscoaching

Je weet waar je goed in bent en doet de dingen die je leuk vindt. Je leeft vanuit je kracht, je hebt energie, je geniet van alle dingen en ervaart geluk. Je staat letterlijk stevig in je schoenen. Je hebt je doelen helder voor ogen en weet welke stappen je kunt zetten om ze te bereiken en durft daar ook voor te gaan. Je zit goed in je vel. Je leeft je eigen droom.

De werkelijkheid is echter anders, BAM.

Overtuigingen en ervaringen vanuit het verleden, verwachtingen van je omgeving en altijd een ander die nog iets nodig heeft blijven zich bij je aandienen, waardoor jij telkens in dezelfde trein stapt en al je dromen voorbij reist. En het eindstation? Het voelt alsof je er spijt van gaat krijgen dat je geen andere trein neemt nu het nog kan.

Er is lef en moed voor nodig om weer in contact te komen met jouw dromen en een ‘jumpstart’ voor jouw persoonlijke transformatie.

Verandering gebeurt niet zomaar. Het kost tijd, focus en planning. Wil jij je eigen succes story worden en een oude droom nieuw leven inblazen of een nieuwe droom creëren?

Waarom je mijn hulp nodig hebt

Je bent gewend om met iedereen rekening te houden en jezelf zet je… ja waar ergens? Voor jezelf kiezen kan wellicht angst bij je oproepen, angst dat anderen je egoïstisch vinden. Je overtuigingen blijven telkens maar als een carrousel rondjes draaien in je hoofd: “waar ben ik goed in?” “ Ben ik eigenlijk nog wel ergens goed in?” “Wie zit er op mij te wachten?” “Ik heb wel ideetjes maar niet de energie om ze uit te voeren en al helemaal niet de focus!” “ wat wil ik nu eigenlijk?” “Als ik dingen anders doe wat zullen anderen dan wel niet van mij denken?!”
Je blijft in je eigen carrousel draaien en het lukt je telkens niet om eruit te komen, hoe graag je ook wilt en hoe hard je ook probeert. Ik kan je hierbij helpen. Als ik het kan, kan jij het ook en ik leer je hoe! Neem jezelf en je persoonlijke ontwikkeling en geluk serieus. Sta op en zet samen met mij de eerste stappen naar jouw droomleven. Jouw mooiste leven is dat waard!

Dit is jouw leven. Echt alles is mogelijk.

Tijdens jouw droomreis:

N
Maken we de balans op van jouw leven waar je nu staat.
N
Gaan we samen ontdekken waarom jij denkt zoals je nu denkt.
N
Krijg jij een helder beeld van welke dingen jij in je leven wilt veranderen die je tot nu toe beperkten.
N
Krijg jij focus en gaat alleen voor wat er voor jou écht toe doet.
N
Geef ik jou de tips en tools hoe jij actie neemt om je droomleven te gaan leven.
N
Leer jij jouw eigen unieke waarde kennen en durft daar voluit voor te gaan.
N
Zet jij een grote stap voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling.
N
Leer je jezelf kennen op een manier die je niet voor mogelijk hield.

Waarop wacht jij nog?

Jij weet en voelt dat het NU tijd is om een verandering in gang te zetten. Er komt geen beter moment, ook niet als dat ene…… nog is geweest!

Vrijheid in verbondenheid – Groepstraining

De beste veranderingen komen voort uit vermenigvuldiging. Je bent niet de enige die zich zo voelt. In een kleine groep (min. 6 en max. 10 personen) neem ik je in 5 dagdelen mee tijdens jouw droomreis. Door de interactie in de groep leer je van elkaars voorbeelden en elkaars proces. Je groeit samen, ontmoet en inspireert elkaar. En ik begeleid jullie hierbij.

Allereerst vergen mijn programma’s een investering in tijd. Het resultaat zal afhangen van jouw volhardende toewijding een grandioos en gelukkig leven te willen gaan leiden. Tussen de sessies door zul je met je inzichten en huiswerk aan de slag gaan.

De investering in jouw droomleven

De financiële investering in de start naar jouw droomleven bedraagt: € 895,- exclusief. BTW. Dit bedrag is ook in 3 termijnen van € 310,- exclusief BTW te voldoen.

Heb je nog vragen? Dan nodig ik jou van harte uit voor een gratis een op een sessie van 20 minuten via skype.

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.