Oh My Goddess Workshop

Where beauty meets your inner strength

Tegenwoordig wordt er veel van ons verwacht: een goede baan, een liefdevolle relatie, een mooi huis, een sociaal leven en een perfect uiterlijk. Zodra je wakker wordt gaat je brein het hele to-do lijstje al af. Je staat op, zorgt voor jezelf en/of je gezin en zorgt ervoor dat je op tijd aan je werk begint. Daar ben jij op je best, ook al staat je hoofd er soms niet naar. Je bent niet afgeleid en kunt alles tegelijk. Of lijkt dat maar zo? Hoe houd je al die ballen in de lucht en welke bal gaat als eerst vallen? Tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten tijdens de Oh My Goddess workshop voor vrouwen!

Ook de buitenkant maakt de binnenkant sterk!

In ons hele leven, zowel op school als op werk wordt er van alles van ons verwacht. Soms wordt er verwacht dat we niet te veel opvallen en opgaan in de school- of bedrijfscultuur. Je zou namelijk weleens het mikpunt kunnen zijn als je te veel opvalt met je kleding, make up of haar. Je kleedt en gedraagt je zoals anderen. Ondertussen druk je jezelf, zoals jij bent, steeds meer naar de achtergrond. Je reageert vanuit je ego en bent compleet de verbinding kwijt met je gevoel en intuïtie. Geen wonder dat je steeds minder weet wie je bent, welke keuze je moeten maken of dat je de liefde voor elkaar en jezelf steeds minder voelt.

Wij helpen jou je innerlijke vrouwelijke kracht, jouw innerlijke godin in jezelf te laten ontwaken en te laten groeien zodat jij je weer een sterke en aantrekkelijke vrouw voelt. Met onze Oh My Goddess Workshop voor vrouwen geven we jou de tools om in verbinding met jezelf, jouw kracht en je intuïtie te komen!

Hoe werkt de Oh My Goddess workshop voor vrouwen?

Avond 1: Beauty on the inside – je innerlijke godin

Tijdens deze avond maak je kennis met de Griekse godinnen, die we als symbolen gebruiken om inzicht te krijgen in de werking van je innerlijke krachten. Elke godin heeft een eigen set waarden, ambities, intenties en gedragingen die kenmerkend zijn voor die godin en die in elke vrouw aanwezig zijn. Zo kan een vrouw in haar werk erg doelgericht en ambitieus zijn (Artemis en Altena), terwijl ze thuis een zorgzame moeder is (Demeter). Benieuwd welke godin er in jou schuilt? Je leert de godinnen in jou herkennen of hoe je een bepaalde godin beter naar voren kunt laten komen. 

Daarnaast staan we stil bij het feit dat we allemaal zowel mannelijke als vrouwelijke energie in ons hebben, Yin en Yang. We kijken vooral naar de huidige maatschappij waarin we onze mannelijke kant wel erg veel aan bod laten komen. Hoe zou het zijn als we onze vrouwelijke kant meer ontdekken en gebruiken? De vrouwelijke kant staat voor intuïtie, creativiteit, gemeenschapsgevoel, sensualiteit en samenwerking. Dit zorgt ervoor dat je sterkere relaties kunt opbouwen met jezelf, vrienden, collega’s en je partner. Dit leidt tot persoonlijke en professionele groei!

Make-up is art, beauty is spirit

Avond 2: Beauty on the outside – je uiterlijke godin

De tweede avond van de Oh My Goddess workshop voor vrouwen staat in het teken van schoonheid. Onze eigen beauty-godin Marlou Reijnders is een begrip in de wereld van de visagie en styling. Marlou verzorgt een super leuke en leerzame make-up workshop. Benieuwd hoe je met make-up jouw mooie kanten nog meer kunt accentueren? Op een ontspannende manier laat Marlou je kennismaken met de kracht van uiterlijke verzorging waardoor jouw innerlijke en sexy godin nog meer zal ontwaken! 

Ja, ik wil mijn innerlijke godin laten ontwaken tijdens de Oh My Goddess workshop voor vrouwen!

Meld je hier aan om met ons de mogelijkheden te bespreken

  Locatie van de workshop: Scharnerweg 10, Maastricht

  De prijs ontvang je van ons na de aanvraag. In de prijs inbegrepen zitten heerlijke versnaperingen voor tijdens de workshop.

  Oh My Goddess Workshop voor vrouwen

  Vragen?

  Heb je zelf een groep of wil je overdag komen? Neem contact met ons op om de opties te bespreken of om een vraag te stellen. Vrijgezellengroepen zijn welkom.

  Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

  Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

  Je hebt je succesvol ingeschreven!

  Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.