Oh My Gooods Webshop

Jaaaa…!!!! Het is zover. Achter de schermen is hard gewerkt aan een nieuwe naam en website voor de Oh My Gooods webshop.   Interieur Junkies

Misschien had je de kleine veranderingen op social media al opgemerkt? Zo is de naam van mijn insta account Imagine Your Life en de Facebook Pagina Oh My Gooods al verandert naar de nieuwe naam….. @Interieurjunkies.nl

Wat is er veranderd?

Veel! De uitstraling is vernieuwd en zoals je van mij gewend bent, fris, toegankelijk en passend bij deze tijd. Er is een duidelijkere indeling doordat ik gebruik heb gemaakt van een ander platform, waardoor het aanbod completer en overzichtelijk gepresenteerd kan worden.

De Facebook pagina’s en insta pagina’s zullen samengevoegd gaan worden waardoor ik alleen nog content zal gaan delen op de @interieurjunkies.nl pagina’s! Zorg dus dat je mij blijft volgen op deze social media pagina’s om niets te missen! Er komt, om dit nieuws te vieren, ook een leuke give away actie aan op de pagina’s!

Hoe is dit tot stand gekomen?

De nieuwe website is niet zomaar veranderd. Ik wilde een duidelijke splitsing gaan maken in het coachings -en het interieur gedeelte. En…. ik wilde makkelijker vindbaar worden. De website is door mijzelf ontworpen en gemaakt. Wat een bevalling was dat! #outofmycomfortzone

En nu?

De website is flink veranderd, maar tegelijkertijd ben ik mij ervan bewust dat het waarschijnlijk niet perfect is en staan er nog een paar punten op de planning. Zo wil ik het jou als ‘shopper’ makkelijker maken door nog productvoorstellen te gaan toevoegen. Maar, perfectly imperfect toch? Oh ja, Instashopping is in de maak! Hopelijk is deze met een aantal dagen live!  Daarom hoor ik graag wat je ervan vindt en of er punten verbetert kunnen worden. Tips kun je mailen naar info@interieurjunkies.nl of door mij een DM te sturen!

Veel shopplezier en kijk vooral bij de kerstcollectie op mijn nieuwe site!

 

 

 

 

Liefs Daniëlle

 

Decoratie

Schilderijen

Meubels

Sieraden

Keuken

Alle producten

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.