Online Coaching

Nieuw!! mijn training nu ook online!

 

Vind jij het ook zo moeilijk om voor jezelf te kiezen?

 

Ook ik vond het ongelooflijk moeilijk om voor mezelf te kiezen. Ik wilde namelijk iedereen tevreden houden. Dus ik trok me niets aan van mijzelf en zorgde goed voor alles en iedereen, behalve, tsja, voor mezelf dus.

 

Deze houding heeft mij een aantal keren letterlijk ziek gemaakt maar ook ervoor gezorgd dat ik te lang in ongezonde (werk)relaties bleef.  Herkenbaar?

 

Uiteindelijk heb ik met vallen en opstaan geleerd beter voor mijzelf te zorgen en beter naar mijzelf te luisteren, waardoor ik meer in mijn kracht ben gaan staan en gaan doen waar ik echt gelukkig van wordt.

Ik wil jou mijn leermomenten besparen!

Maak niet dezelfde dure en pijnlijke fouten die ik heb gemaakt. Leer van mijn leerweg. Ik dacht dat ik alles zelf wel kon en eruit kon komen, maar dat heeft me jaren van mijn leven gekost. Los van alle frustratie, verdriet en pijn aan mijn ego.

Jij hebt een keuze. Jij kunt de komende tijd het wiel zelf wel gaan uitvinden en hopen dat er zich op een dag zomaar ineens een ander leven aandient. Of je kunt nu beginnen met mijn training en geen kostbare tijd meer verspillen. Je nu aanmelden is de eerste stap naar een leven waarin jij je geen speelbal meer voelt in een flipperkast maar de regie weer terugneemt over jouw leven.

Waarom heb jij nog niet gekozen?

Je bent gewend om alles en iedereen maar op je prioriteitenlijst voorrang te geven en zet je zelf altijd… ja, waar eigenlijk? Misschien ben je wel opgevoed met de mededeling dat het egoïstisch is om voor jezelf te kiezen. Of ben je in de ban van de zorg en kosten voor huis en gezin? En dan je baan… ook nog zoiets…

Je bent door alles geestelijk moe en dit is de belangrijkste oorzaak van een laag (fysiek) energie niveau, wat leidt tot angst en twijfel, emotionele schommelingen en vaak ook fysieke klachten.

Als sparringpartner begeleid ik jou om de beste versie van jezelf te worden en het maximale uit dit leven te halen. Door jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn te stretchen, kunnen we belemmerende denkpatronen doorbreken en bied ik jou de inzichten waarmee doelgericht resultaten worden behaald en waarmee dromen werkelijkheid kunnen worden.

Dit is jouw leven. Echt alles is mogelijk.

Tijdens jouw droomreis:

N
Maken we de balans op van jouw leven waar je nu staat.
N
Gaan we samen ontdekken waarom jij denkt zoals je nu denkt.
N
Krijg jij een helder beeld van welke dingen jij in je leven wilt veranderen die je tot nu toe beperkten.
N
Krijg jij focus en gaat alleen voor wat er voor jou écht toe doet.
N
Geef ik jou de tips en tools hoe jij actie neemt om je droomleven te gaan leven.
N
Leer jij jouw eigen unieke waarde kennen en durft daar voluit voor te gaan.
N
Zet jij een grote stap voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling.
N
Leer jezelf kennen op een manier die je niet voor mogelijk hield.

Waarop wacht jij nog?

Je bent als de dood voor het commentaar van je omgeving dat jij geld investeert in jezelf!
Je bent eigenlijk nog niet klaar voor verandering.
Of misschien wel tot je juist een partner ontmoet.
Dat anderen het voor je gaan doen? Sorry, maar dan haal ik je direct uit de droom, een ander gaat het niet voor jou doen. Ik ook niet!
Dat andere zaken nog steeds voorrang hebben boven je eigen geluk? Je weet dat je je daar steeds ongelukkiger en wanhopiger en angstiger door zult gaan voelen.
Tot je de staatsloterij wint om de financiële middelen te hebben om je droom waar te maken? Elke ontwikkeling, persoonlijk of zakelijk vraagt om een investering. Als je echt die drang hebt om de verandering aan te gaan ben je creatief en zorg je dat het gebeurt.

Wanneer zijn mijn trainingen voor jou een must?

N
Je wilt nu “concreet” weten welke stappen JIJ moet zetten om verder te komen en welke patronen JIJ moet doorbreken.
N
Als je bereid bent om op te staan en jezelf serieus te nemen. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Jouw mooiste leven is dat waard!
N
Je bent het zat je die speelbal in de flipperkast te voelen en bent serieus dat de verandering in je leven NU gaat gebeuren. Je bent het in cirkeltjes lopen beu en wilt nu echt met een expert aan de slag om de veranderingen in te zetten.
N
Je realiseert je dat het ook noodzakelijk is om je persoonlijk verder te ontwikkelen en bent er eigenlijk ook van overtuigd dat je het waard bent!

Ik durf mezelf te zijn!

Allereerst vergen mijn programma’s een investering in tijd. Het resultaat zal afhangen van jouw volhardende toewijding een grandioos en gelukkig leven te willen gaan leiden. Tussen de sessies door zul je met je inzichten en huiswerk aan de slag gaan.

De investering in jouw droomleven

Het online programma bestaat uit 5 modules die je in je mailbox ontvangt samen met opdrachten. Jij werkt dus in je eigen omgeving aan jezelf. De Facebookgroep helpt jou met gelijkgestemden te sparren. Tijdens de modules bied ik online Q&A sessies aan om jouw vragen te beantwoorden. De tijden worden vooraf doorgegeven. Kun je er niet bij zijn? geen probleem. Dan stuur jij je vragen op en zal ik deze meenemen zodat jij toch je antworod krijgt.

De financiële investering in de start naar jouw droomleven bedraagt: € 695,- exclusief BTW. Dit bedrag is ook in 3 termijnen van € 235,- exclusief BTW te voldoen.

Maar, omdat deze training nieuw is bied ik je deze online training niet op schrift, maar ga ik elke module live waardoor jij kunt intappen op mijn energie, vragen kunt stellen en toch een live coaching hebt . 

 

Heb je nog vragen? Dan nodig ik jou van harte uit voor een gratis een op een sessie van 20 minuten via skype.

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.