Over mij

Mijn visie op het leven is heel simpel

Mijn visie op het leven is simpel, namelijk door gewoon in te zien dat er geen problemen zijn, alleen maar uitdagingen. Niks is onmogelijk en ik ben daarvan het bewijs! Iedereen heeft een unieke kracht in zich om zijn eigen wensen te realiseren. De echte veranderingen komen van binnenuit. Het vereist lef en daadkracht om jouw dromen en doelen waar te maken en te behalen.

Beschouw het verleden als een leerproces (en niet meer dan dat). Het verleden is leerzaam en soms maak je fouten. Van fouten leer je. Soms maken anderen fouten. Ook daar leer je van. Hoe minder mentale energie je verspilt aan zaken die afleiden, hoe beter jij je pijlen kunt richten op jouw doelen en dromen. Hoe ben ik op dit punt gekomen?

Danielle Goedmaker mijn visie op het leven

Na mijn opleiding management, economie en recht en een aantal post-HBO opleidingen heb ik de opleiding tot binnenhuis architectuur afgerond. Ik heb me ook altijd erg geïnteresseerd in de psyche van de mens. Waarom gebeuren dingen of handelen mensen zoals ze doen? Daarom heb ik mij onder andere gespecialiseerd in relatiecoaching, jobcoaching, emotiemanagement, en re-integratie consulting. Het belangrijkste tijdens deze opleidingen is dat er bepaald wordt wat de oorzaken van de problemen zijn en hoe de problemen aangepakt kunnen worden.

Naast mijn interesse in de psyche van de mens voel ik al sinds mijn kinderjaren dingen heel sterk aan en is mijn intuïtie sterk ontwikkeld. Daarom heb ik mij ook verdiept in de spirituele kant van het leven. Denk aan numerologie, chakra- en aurahealing en lenormandkaarten. Deze kennis gebruik ik tijdens coaching en spirituele consulten. Om jou elke keer goed van dienst te zijn blijf ik bezig met het vergaren van nieuwe kennis op dit gebied. Zweverig? Het is maar net hoe je er naar kijkt. Ik sta met beide benen op de grond om er voor te zorgen dat mijn consulten toegankelijk zijn voor iedereen.

Ook het fysieke aspect is enorm belangrijk en daarom heb ik de opleiding yoga- , yoga trapeze- en meditatiedocent afgerond. Daarnaast heb ik de opleiding visagie gevolgd. Ik vind het fijn om mensen zich zowel innerlijk als uiterlijk goed te laten voelen en dit laat ik terugkomen in de Oh My Goddess Workshop

Daarnaast heb ik zelf een hoop levenskennis opgedaan door ervaren life events. Door deze ervaring kan ik je helpen op het gebied van de liefde en andere levensvraagstukken. Omdat mijn passie echt ligt bij coaching, spiritualiteit en interieurstyling ben ik, nadat ik in de periode 2010-2015 als zzp’er werkte, in 2017 opnieuw voor mezelf begonnen. Ik ben enorm blij dat ik dat heb gedaan en nu anderen kan helpen via Imagine Your Life! Ik ben waar ik zou willen zijn en blijf doelen stellen. Heel graag zou ik nog retreats in het buitenland willen organiseren. Een plek waar mensen kunnen opladen, genieten, tot elkaar kunnen komen en helemaal zichzelf kunnen zijn. 

Heb je vragen of wil je kennis met mij maken? Neem contact met mij op

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.