Over mij

Mijn visie op het leven is eigenlijk heel simpel
Wees de beste, gelukkigste en gezondste versie van jezelf!

Gewoon door in te zien dat er geen problemen zijn alleen maar uitdagingen. Niks is onmogelijk en ik ben daarvan het bewijs! Iedereen heeft een unieke kracht in zich om zijn eigen wensen te realiseren. De echte veranderingen komen van binnenuit. Het vereist lef en daadkracht om jouw dromen en doelen waar te maken en te behalen.

Beschouw het verleden als een leerproces (en niets meer dan dat).
 Het verleden is leerzaam. Soms maak je fouten, daar leer je dan van. Soms maken anderen fouten. Ook daar leer je van.
Hoe minder mentale energie je verspilt aan zaken die afleiden, hoe beter jij je pijlen kunt richten op jouw doelen en dromen.

Wat je over mij moet weten

|

Ik heb een zwak voor hipsterkoffietentjes. Yoga, pilates en HITT-training zijn voor mij de ideale uitlaatkleppen en de sporten die me in balans houden! Mijn kaakspieren train ik graag door 6 kwartier in een uur te kletsen. 
Mede door mijn ziekte heb ik een interesse voor voeding ontwikkeld. Ik wilde weten wat de juiste brandstof is voor mijn lichaam. My guilty pleasures per dag is mijn ochtend cappuccino, deze is heilig voor mij.

|

Ik ben soms te streng voor mezelf maar ben wel het type van afspraak is afspraak. Ik ben allergisch voor excuses. Ik ben een gedreven persoonlijkheid; linksom of rechtsom, maar als ik mijn zinnen ergens op zet ga ik ervoor en zorg ik dat het gaat gebeuren.
Mijn humor wordt door mijn 2 fantastische dochters en vrienden als sarcastisch omschreven.

|
In het verleden werd ik geleid door perfectionisme en angst en dat had op mij een verlammend effect. Inmiddels ben ik zover dat IK progressie voor perfectie zet en daardoor stappen durf te zetten die ik nooit had durven dromen.
|
Ik kies niet altijd voor de meest makkelijke en veiligste weg, maar wel voor de weg die mij het beste past en mij de meeste leermomenten geeft en mij als mens het meest verrijkt. Alles met het vertrouwen dat het goed zal komen. Er liggen permanent 3 boeken naast mijn bed waaruit ik ook alledrie tegelijk lees.
|

Mijn hart maakt een sprong wanneer ik iets mag organiseren of opzetten, men weet mij hier ook altijd wel voor te vinden, zakelijk en privé. En op een event een praatje doen, dat laat mijn hart zingen!
Door mijn storytelling maak ik veel bij mensen los, waardoor ze hun dromen en verlangens erkennen en vaak niet anders meer kunnen dan eindelijk de eerste stappen te zetten naar een leven dat hun echt gelukkig maakt.

|
Ik heb een groot hart en gun iedereen het beste. Je kunt me daarom liefhebben of juist niet omdat ik je vanuit mijn hart dingen kan meegeven die je liever niet wilt horen. Mijn scherpe combinatie van gevoel en verstand leiden mij in elke situatie.

Mag ik met jou kennismaken?

Voel jij dat ik de sparringpartner ben die jou kan helpen om jou echt gelukkig te gaan maken door het beste uit je leven te halen?

Vul dan mijn contactbutton in en ik kom binnen 48 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!

Om spam te voorkomen vragen we je de
onderstaande code over te typen:

captcha

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.