Referenties

Ik ken Daniëlle vanuit mijn rol als jongeren consulent bij de Gemeente waar ik meerdere keren van haar dienstverlening gebruik heb gemaakt. Ik ben altijd onder de indruk geweest over de wijze waarop zij in contact staat met mensen en verbindingen legt. Daarin is zij daadkrachtig en inspirerend waardoor zij werkelijke veranderingen weet te creëren.

Judith Briels

Dans Coach

Tijdens mijn samenwerking met Daniëlle viel me meteen haar zelfverzekerde uitstraling op. Zij kan snel een casus doorzien en gericht haar peilers neerzetten om een nieuw toekomstbeeld te realiseren voor de klant. Resultaat zal volgen omdat ze aansluit op de talenten van de werkzoekende.

Katinka Gerrits

Naturopath , Natuurgeneeskundige Praktijk Katinka Gerrits

Typisch Daniëlle: You can’t beat someone who won’t give up

Leon Geenen

Supply Chain, Fontys Venlo University of Applied Sciences (BE)

Wij zullen Daniëlle Goedmakers bij de eerstvolgende kans weer inzetten, want haar vastberadenheid en professionaliteit versterken het eindresultaat. Zeer goede communicatieve vaardigheden en een grote persoonlijke betrokkenheid maken haar voor ons de ideale samenwerkingspartner.

Raoul Timmermans

Partner, Zaakgenoten

Ik heb Daniëlle leren kennen als zeer collegiaal, energiek, gedreven, daadkrachtig en doelgericht (no nonsense). Ze was een fijne collega waarmee plezierig samengewerkt kon worden.

Addy Scheers

Personal Injury, Van Dort Letselschade

Vanuit mijn samenwerking met Daniëlle tijdens haar lifecoach werkzaamheden bij Sociale Zaken, heb ik Daniëlle leren kennen als een daadkrachtige, communicatief vaardige coach. Ze doorziet de casus snel en is richting klant empathisch, maar ook doel- en resultaatgericht. Én : afspraak is afspraak! Hetty Crott

Procesregisseur , Veiligheidshuis Heerlen

Een kei in people management, werkt mens- en taakgericht. Haalt het beste uit de mensen met wie ze werkt, daarbij het hoger doel voor ogen houdend. In staat om uitdagingen systematisch te ontleden en doeltreffend aan te pakken.

 

Rene Kessen

Business Development , NV Industriebank LIOF

Ik heb Daniëlle leren kennen als een positieve, daadkrachtige en gedreven collega. Prettig om mee samen te werken!

Dorine Janssen

Projectadviseur IGOM, Start People

Ik heb Daniëlle leren kennen als een positief ingestelde, rechtvaardige en hardwerkende persoonlijkheid. Zij doet haar werk met veel enthousiasme en inzet met oog voor het belang van de client.

Margreet Louwerse

Jurist Personenschade, Delta Lloyd

Ik heb Daniëlle leren kennen als een resultaatgerichte, vriendelijke, directe persoonlijkheid. Zij bleek goed in staat problemen en gevoeligheden het hoofd te bieden.

Bas Kietselaer

Imaging Cardiologist & Head of CardioResearch, Maastricht University Medical Centre (MUMC)

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.