Relatiecoaching

Het overkomt iedereen wel eens dat er dingen gebeuren in je leven of je relatie waardoor je het even niet meer ziet zitten. Soms gaan deze gevoelens vanzelf weer weg, maar wat als ze blijvend zijn? In dat geval kan het helpen om er met iemand over te praten door middel van relatiecoaching. Met mijn neutrale blik help ik je graag inzichten te geven in jouw relatie. We werken gezamenlijk, samen of zonder partner, aan het versterken van jullie relatie zodat deze weer een bron van positiviteit, intimiteit en plezier wordt.

Gediplomeerd in Relatiecoaching

Heb je vaak ruzie met je partner? Zijn er seksuele problemen of is er iemand vreemdgegaan? Staat jullie relatie onder druk door bijvoorbeeld ziekte of verslaving? Willen jullie samen blijven, maar kan het zo niet verder? Als gediplomeerd Relatiecoach & Emotiemanager help ik je bij deze problemen. Ik werk onder andere met de EFT methode van Sue Johnson. Daarnaast maak ik gebruik van oefeningen waardoor ik in staat ben beide partners te ondersteunen zodat ze elkaar opnieuw leren waarderen, inspireren en liefhebben! Ik zorg door middel van relatiecoaching dat je jullie liefdesdans kan herkennen en leer jullie nieuwe danspassen om verder te komen.

Meer weten? Lees ook mijn blog ‘vorige levens’ en mijn blog ‘houd me vast’.

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.