Spiritueel Consult

Ieder mens heeft in zijn of haar leven wel eens van die momenten dat je even niet meer weet hoe je verder moet. Kom je er zelf niet meer uit? Als life manager en medium probeer ik het beste in iedereen naar boven te halen. Ik houd namelijk ontzettend van mensen! Tijdens een spiritueel consult werken we aan jouw persoonlijke groei en ontdek je wie je werkelijk bent. 

Hokus Pokus?
Albert Einstein gaf aan dat alles energie is. Vanuit die gedachte kun je de spirituele kant van het leven wat rationeler benaderen. Tijdens een spiritueel consult maak ik naast mijn mediumschap gebruik van diverse kaartendecks en mijn pendel. Dit doe ik met beide benen op de grond om er voor te zorgen dat mijn consulten toegankelijk zijn voor iedereen. Als jij gelooft in spiritualiteit, of in er ieder geval voor open staat, weet ik zeker dat ik je kan helpen. 

Spiritueel consult Imagine Your Life

Those who don’t believe in magic, will never find it”
                                                                                 – Roald Dahl

Hoe werkt een spiritueel consult?

Tijdens een spiritueel consult krijg je inzichten in jouw leven en kom je erachter wie jij bent als persoon. Naast mijn mediumschap maak ik gebruik van verschillende technieken. Mijn pendel kan helpen antwoorden te vinden op ja/nee vragen en door gebruik van mijn kaarten deck kom je in contact met je energie en emoties van dat moment. Als persoon heb je namelijk een bepaald energieveld en de kaart(en) die er op dat moment bij passen trek je aan. Door inzichten in je goede eigenschappen of juist je uitdagingen kom je erachter wie jij werkelijk bent. Wil je inzicht in een bepaalde situatie, bijvoorbeeld je werk of de liefde? Ook daar kunnen de kaarten jou bij helpen. Je krijgt vaak bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt, maar waar je zelf niet mee verder komt. Wat op dat moment voor jou van belang is zal in de kaarten naar voren komen. Het laat een stukje van je verleden zien, van het heden, en een klein beetje van je toekomst. Vervolgens kun je met de verworven inzichten zelf aan de slag gaan, maar ze kunnen je ook rust geven in een bepaalde situatie. Je krijgt als het ware een sleutel aangeboden waarmee je vervolgens zelf een deur kunt openen. Tijd om jezelf te ontdekken!

Telefonisch spiritueel consult

Wil jij wel een spiritueel consult maar liever vanuit de comfort van jouw huis of een andere plek waar jij je op je gemak voelt? Of is het lastig om naar mij te komen wegens fysieke beperkingen of de afstand? Geen probleem! In dat geval kan het consult ook telefonisch plaatsvinden.

Tip: houd pen en papier bij de hand zodat je tijdens het gesprek notities kunt maken. Soms komt de informatie namelijk heel snel door waardoor jij veel informatie in een keer ontvangt. 

Daarnaast kun je tijdens het gesprek alle vragen noteren die jou te binnen schieten. Ook na het consult kunnen deze notities nog van pas komen! Soms leg je namelijk pas in de toekomst een link tussen de informatie vanuit het gesprek met iets wat je op dat moment meemaakt. Heb je na het telefonisch spiritueel consult nieuwe vragen? Ik spreek je graag tijdens een nieuwe afspraak!

Om een afspraak te maken voor een telefonisch spiritueel consult kun je op de knop hieronder klikken. Door op de knop te klikken krijg je de keuze uit een 60- 45- of 30-minuut durend telefonisch consult. Na het afrekenen krijg je een e-mail met een link om vervolgens een tijd en dag selecteren voor het telefonisch spiritueel consult.

Meer weten? Lees ook mijn blog!

Note: Ik ben geen arts en doe daarom geen voorspellingen over het thema gezondheid.

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.