Verzenden

Jouw bestelling wordt veilig thuisbezorgd binnen 1 – 3 werkdagen. Voor iedere bestelling worden de standaard tarieven van PostNL in rekening gebracht:

•       Bezorging vanaf: €6,95. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket.

•       Voor schilderijen geldt een minimale verzendprijs van €22,50. Let op: woon je op de Waddeneilanden of Zeeuwse Eilanden en/of wil je meerdere schilderijen kopen? Neem dan eerst contact op voordat je jouw aankoop doet. Er zijn namelijk andere verzendkosten van toepassing voor meerdere schilderijen en het leveren in deze gebieden in Nederland. Om jou te voorzien van goede service ontvangen we graag jouw gegevens en de naam van het schilderij via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je bestelling af te ronden!

Ophalen

Er is ook een mogelijkheid om je bestelling op te halen in de winkel! In dit geval zijn er uiteraard geen bezorgkosten. Als de betaling is voldaan kun je jouw bestelling meestal de volgende werkdag al ophalen. Wij zorgen ervoor dat je aankoop zorgvuldig wordt ingepakt en je ontvangt een bevestigingsmail als je bestelling klaar is om opgehaald te worden.

Retourneren

Toch niet tevreden met jouw aankoop? Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren door middel van de volgende stappen:

1. Meld je retour aan door middel van een e-mail naar info@imagineyourlife.nl.

2. Voeg de pakbon van je bestelling toe aan je retourzending.

3. Stuur je pakket binnen 14 dagen na ontvangst naar:

Imagine Your Life

Bergerstraat 81

6226 BB Maastricht

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvang je een creditnota per mail. Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort via de betaalmethode waarmee je je order hebt betaald.

Let op:

•       Retourkosten zijn voor de afzender.

•       Retourzendingen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden NIET retour genomen.

•       Artikelen mogen niet beschadigd zijn en dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd.

•       Je bent verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het hebben ontvangen, bewaar daarom je verzendbewijs.

Schrijf je nu in voor de 1 op 1 coaching naar jouw mooiste leven

Bijna ingeschreven. Vul hier je naam en email in en krijg toegang tot de 1 op 1 coaching

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Je hebt je succesvol ingeschreven. Check je mail! Ps wil je zeker weten dat je geen mail mist, voeg mij toe aan je adresboek.